Na tři slova

Na tři slova

Anotace: ...

Amazonka stíny kráčejíc,
krvavé kopí v ruce,
smrt další očekávajíc,
volají myšlenky trpce.

Stopy hluboké zanechávám,
cítím kořisti pach,
krev čerstvou ochutnávám,
čiší z ní krutý strach.

Odhodlanost mění se v děs,
dech v hrdle se zadrhavá,
to prokletý les,
kde vlk své oběti vyhledává.

Zrychlit krok se snaží,
jen ať své ztrácí síly,
vlk spokojeně běží,
konec je v této míli.

Čas už neměří se na dny,
vlk i amazonka mlčí,
rozkousnuté krční tepny,
z vlčího srdce kopí trčí.

Končící tichý sen,
smrtelná to novinka,
Angie vylez z postele ven!
Z kuchyně volá maminka.
Autor HKvH, 12.04.2008
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí