Duše je Náplní

Duše je Náplní

Anotace: :)

Všechno co sis nahrabal
můžeš snadno ztratit
všechny tvoje plány
se můžou lehce zhatit
..notak radši neplánuj
a nechtěj se obohatit.

Když na svých věcech lpíš
říkám, že tvrdě spíš
to věci vlastněj tebe
ale ty to nevidíš!

Můžu nevlastnit nic
a přece mít všechno!
..může ti to znít blbě
asi jako mě techno,
ale je to Pravda,
uvnitř sebe Všechno máš!
Hluboko se ponoř
a vem si co postrádáš.

Uvnitř tebe je poklad,
co tě naplní.
Srdce je sladkej bonbón
a Duše je Náplní...
Autor Andakar, 12.04.2008
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zezačátku jsem z toho byla trošku rozpačitá, ale má to myšlenku a ve výsledku se mi to moc líbí :) Tak nějak to sedne. Hezky jsi to vyjádřil.

12.04.2008 20:50:00 | Faňule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí