Neexistující vzpomínka

Neexistující vzpomínka

Anotace: básníkova neexistující vzpomínka

Dále cestou nevyšlapanou kráčel.
Odkudsi a kamsi šel, sám nevěděl.

Byl to potulný poutník, tulák mu říkali.
Tenhle tulák, mnoho let světem cetoval.
Neznámí lidé ho čekali,
neboť z cest mnoho věděl, a mnoho znal.

Leč někteří to jen doufali,
a říci to do očí nedokázali.

Tuláka pohledy zahrnou,
a otázky jenmu podsunou.

Blíží se blíž, však slunce skrývá jeho stín.
A přichází tou cestou.

Tulák, co nikdy nikde nebyl.
Jen v té vzpomínce.

Šel od věčnosti ku věčnosti,
dále a stále. Byl a nebo nebyl?

.........
.....
...
..
.
Autor A.N.D.Y., 12.04.2008
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...byl,stačí,že někoho napadl :-)

31.07.2008 14:42:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí