Sny se různí

Sny se různí

Anotace: báseň ze sbírky Šest pět

Sbírka: Básně Šest pět

Všichni máme sny
a navíc každý jiné.
Z toho tedy vyplývá
jen jedno jediné:
Na jednoho šťastného
musí jeden smutný být.

A tak hledám člověka,
který díky smůle mé
hodně asi šťasten je.
Smůla moje, štěstí jeho,
to musí být úměrné!

Však já si nestěžuji,
Já mu radost jenom přeji.
Ať jeho sny se splní.
Ať má trávu zelenou.
Ať chodí také s Helenou.
A ať dlouho živ je!
Autor Krizvi, 12.04.2008
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: lennerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá báseň... hlavně se mně líbí druhá sloka ;)

12.07.2008 15:48:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí