Cesta časem

Cesta časem

Anotace: já vůbec nevím, kam to zařadit...?????????

Už končí den,
na nebe se dívám,
začíná můj sen,
který často mívám.

Chtěl bych být nahoře,
daleko tak strašně moc
dívat se na Zemi
v té kráse každou noc.

Tam v daleké tmě
sedět si na hvězdě
jen já se dívat dolů,
nikdo jiný kromě mě.

Bloudit si po hvězdách,
toulat se prachem,
plout si sám prostorem
a promlouvat s hvězdným jasem.

Pošeptal by mi tajemství,
jak cestovat časem,
věděl bych i v čem tkví,
jak neprokazovat se pasem.

Proplouval bych minulostí
a škrtal bych si seznam,
těch životních událostí,
ke kterým se neznám.

Pak už bych nemusel snít
o téhle cestě časem
a spousta pochybností mít
o budoucím štěstí našem.
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: Angee, sinoraLee, drsnosrstej kokršpaněl, Ctěný pán, Traci
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenka hezká:-)

13.04.2008 10:00:00 | Ctěný pán

..a třeba je lepší, že minulost je třeba nechat minulostí, otočit se od ní a jít dál..

13.04.2008 08:19:00 | Traci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí