"Jsi poslední kdo zbyl…

"Jsi poslední kdo zbyl…

stejně jako já..." (hraje z rádia)

NECHCI!

Zůstat s tebou
v jedný zadýchaný
infekcí tlící
kleci –

Však zároveň nás to pojí…
/jak mrtví v Dachau/
nahromádce
neštěstí dvojí –
Autor Andrea Vatulíková, 13.04.2008
Přečteno 373x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, Severka, cevert, Romana Šamanka Ladyloba, CorrimsonTom, WAYWARD, brooklyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí