Katovo blues

Katovo blues

Anotace: Odpusť mi prosím.

Bylo perný odpoledne,
všechno kolem se schylovalo k lásce.
Hodiny dotikaly pomalým tempem do času setkání,
a usmívaly se do davu.
Slunce píchalo do očí
a já udělal někde chybu,
odehnal jsem to,co je krásný od svýho srdce.
Udělal jsem kšá a bílý kůň lásky utekl.
Velký slzy kutálejí pomalý blues směrem k zemi
a lidé marně chodí kolem.
Jen ty černý slzy bubnovaly o kolena,
a tvořily potůčky unikajícího štěstí.
Sám sebe se ptám,co to vlastně dělám?
Ptám se a odpovědi nedostávám.
Bleděmodrej mrak ucpal póry krásnýho dne,
protože jsem chtěl být sám.
Potom,když plechy naší káry kolem lítaly
a slzy kalný jak noční bezesnost se sbíhaly,
teprve potom uvědomil jsem si,
že na světě nechci být sám.
Zážitky s tebou chci v myšlenkách snít,
ne sám tady sedět v dlaních to pustý "nic" mít.
Omluvu za mé chování pošlu ti srdeční poštou,
malinkým potrubím života bude putovat.
Snad mé srdečné promiň k tobě dopluje,
a tvá mysl mi uvěří,
že má duše stále tě miluje.
Všechno,co bylo snad nekončí katem mých slov,
snad půjde vlak naší lásky vrátit zpět,
snad půjde kotel nacpat nápojem vzpomínek.
Být spolu ve světle nás dvou,
snít pod hvězdami snů bez výčitek.
Odpusť,prosím katovi jeho sekeru,
a dej mu do ruky růži,
protože tě má rád
a ve skrytu duše po tobě touží.
Autor Carlos, 13.04.2008
Přečteno 416x
Tipy 7
Poslední tipující: FroniXY, pejrak, excited, její alter ego, Lachailla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co se to stalo, zlato??? Takhle jsem tě ještě nezažila???
Ale není to špatné, jen překvapující. Je to opravdu jiný styl psaní, s tím souhlasím.A tentokrát i jiný než tvůj běžný.

18.09.2008 23:24:00 | Jituli

Je to jiný styl psaní,líbí se mi.

18.09.2008 05:49:00 | pejrak

souhlasím s tím pode mnou :)

13.04.2008 20:03:00 | její alter ego

Zdravím,
prvních šest veršů, to byl opravdu nadějný rozjezd, ale pak se to bohužel podle mého trochu zhouplo do jakési vlnovky, kde opravdu zajímavé metafory střídají trošku těžkopádnější slovní formulace a hlavně pravopisné chyby(!), a to hlavně shoda přísudku s podmětem a skloňování zájmen, na tom by možná chtělo ještě trochu zapracovat, protože jinak to je opravdu zajímavá báseň.

13.04.2008 11:18:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí