Verše lásky

Verše lásky

Anotace: Šeptám...:)ale psst!:)

Tvé útržky hlasu,
pokroucené dálkou,
padají mi do vlasů,
zaslepené láskou.

Šeptají něžná slovíčka,
lechtivá a hezky znící,
šepty šepty do ouška,
jsou to hlásky lidí snících.

Šplhám po tvém srdíčku,
chci si jej vydobýt,
zpívám o tobě tesknou písničku,
tvé srdce je pro mě blahobyt.

Uspávám tě verši lásky,
usínáš mi v náručí,
hezká tvář lemovaná vlásky,
jsi má láska z podzámčí.

Mimo realitu mimo prostor
odvíjí se naše milostná zápletka,
v přítomnosti líbáme obzor,
já jsem tvůj konzument
a ty má sladká dobrůtka.
Autor Tomáš Přidal, 13.04.2008
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: Isobel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherný, nemůžu věřit, že to tu lidi prošli bez komentáře.

25.04.2008 15:04:00 | Isobel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí