V podzimu

V podzimu

Anotace: Přestože je už jaro, já jsem stále v podzimu.

Vlasy jsem s větvemi navěky spojena
Kůra kmenů je vryta do kůže mé
Můj vzdech šum listů zakryje
Každý z nich šeptá Tvé jméno
Tak sladce a něžně
Že ve stínů stromů bych chtěla navždy snít
Ve dne se proplétám mezi kořeny
Hledám nové úkryty a nové poklady
V noci usínám zakryta listovím
Zpěv ptáků mě do snů provází
Tak krátím si čas než Ty objevíš mé skrýše
A prosím- Ještě ne!
A doufám - Co nejdříve!
A strach mám, zda se jednou nezeptám
Není už pozdě?
Pozdě na lásku?
Autor Manon.H, 13.04.2008
Přečteno 216x
Tipy 1
Poslední tipující: Art Brasi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi, že je tam vidět kromě bolístkování i snaha o nápaditej text, palec nahoru

13.04.2008 14:09:00 | Art Brasi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí