Poslední paprsky

Poslední paprsky

Anotace: Při tom, co jsem šla na hřiště a sluníčko zapadalo. Je to moc hezká báseň. Řekla bych, že jedna z nejpovedenějších.

Děti se schází při západu slunka
půl děti a půl motýli
ve prázdných žaludcích alkohol žbluňká
už někdy zabili?

Poslední paprsky kolem se šíří
krajina padlá jak z Hamleta
dětství lynčováno na pranýři
už odlétá už odlétá...

Ne nehrajeme si na doktory
naše hry už jsou jinačí,
někdy nám štěstí nestačí.

Už poznali jsme co tak bolí,
ach
poznali jsme, co tak bolí.
Autor Calypsó, 13.04.2008
Přečteno 229x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, veronicie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, zajímavé, povedené...

13.04.2008 20:59:00 | veronicie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí