Vesmírný tanec

Vesmírný tanec

Anotace: .....Within Temptation.....

kolem pasu
vítr mě uchopil
po směru zatočil
v tanci soustavou
sluneční

za divokého letu
kolem Merkuru
v bohatství střetů
temných hvězd
v žáru pekla
pod kůrkou dlaní
to Venuše chce plést
se do hledání
našich cest

hornatá Země
se třese ve vlnách
i Neptun
dostal strach
a trojzubcem míří
na Měsíc
kdo dá víc
když uvěřím?

zvětralé soustavy
minulosti
na Marsu
složíme kosti
únavou
bludištěm půlnoci
letíme dál
objímá
mne vítr cestovatel
spletl si vlasy
s mými
už se neohlédnu
za jinými

tajemství horka
objevil Jupiter
ten velký
nepřítel
úzkosti
ať mávnu rukou
nevidím
mlhovina jako obvazy
zaclání výhled
do zkázy
rudého Saturnu

prosím a hladím
to hrdé čelo
vraťme se zpátky
tajemství
kdo ho ví
snad Pluto
na konci?

v rytmu obklíčení
za vichru a bouře
na křídlech, co změní
pohyb v zemské kůře
složil jsi
mi nebe ke kolenům

a moudrost světců
zůstala v ledu
černých děr
byla to láska
bez níž by
život žít se
neuměl
Autor Verena, 13.04.2008
Přečteno 334x
Tipy 12
Poslední tipující: hanele m., estrellita, vodnař, Psavec, Danah, Bíša, Raduzk
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi libi...zajimave obraty...ST

15.04.2008 18:51:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí