Tma

Tma

Anotace: snad o naději?......

Tma!
Dejte mi tmu!
Chci noc!
Chci jí pořád!
Chci noc!
Chci klid!
Ať zaleze slunce jas!
Ať mě nechá spát!
Ať mě nechá jít!
Nechte mě svobodně žít!
Chci tmu!
Chci klid!
Ať už zaleze slunce svit!
Nechte mě všichni být!
Nechci vás kolem sebe mít!
Chci být sama se svou tmou...
Se smutkem i žalem
Mé duši nebude nikdo pánem.

Tma- už obchází kolem
Už loučím se s mým bolem...

Copyright © 2006,Caracol
Autor Caracol, 13.04.2008
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: Bloodmoon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí