Do vlaků...

Do vlaků...

Anotace: klidně zatrať všechno, jen ne sebe!

když ti nohy objímají kořeny
a ústa plní hlína plná strachu
když jsi se vším za života smířený
když vzdal jsi všechno, pohleď, starý brachu!

podívej se vzhůru po vlnách
jež ti plní duši - duši lačnou
a za hlavu hoď všechen bledý strach
než tě noční můry honit začnou

pohleď se mnou vzhůru k oblakům
podívej se na ptáky a nebe
polož svoje tělo v kotle - do vlaků
klidně zatrať všechno, jen ne sebe!
Autor Bůchví..., 13.04.2008
Přečteno 290x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, emi-lee, Psavec, Noc17, WAYWARD, Caracol, Danah
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úplně jsem dostala chuť se nazatracovat...:o)

DOT: GUN...tak to nechápu...:o)

14.04.2008 10:17:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí