Dětství

Dětství

Anotace: Jen tak, pro radost:o)

Pár vzpomínek,
Na rozkvetlé ráno,
Když projížděl jsi
Přeplněnou Prahou
S vůní pralinek…

Hrst korálků
V krabičce z papíru,
Jež ukrývá
Štěstí na míru
A tvou duši..

Několik dopisů,
Hedvábnou stužkou
Svázaných,
Odpočívá, jako deštík
V kosatcích…

Desítky úsměvů,
Jež někdo poztrácel,
Když pospíchal.
Kam vrátit se?
Zapomněl…

Přesladké vůně,
Flakónek heřmánku,
Jenž ukolébá do spánku,
Když maminka se skloní,
Odkládajíc čítanku…

Tisíce otázek,
Rozbitých kolínek
A rozzářených očí,
Když uháníš světu vstříc,
Při zjištění, že se točí…
Autor Sunny, 20.07.2005
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No prosím ... do téhle se naopak rýmy vyloženě hodí. 100.

21.11.2005 13:55:00 | MATT

..pro tebe..co bys kamenem jen dohodila..
za prvním rohem na něj ještě narazíš
cukrová vata..do níž jsi se vpila
dětství je azyl..úniková skrýš :o))

08.09.2005 10:03:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí