Nevěrného žena mrtvá

Nevěrného žena mrtvá

Anotace: báseň ze sbírky Šest pět

Sbírka: Básně Šest pět

Než to vzdáme,
city předstíráme.
Něž to skončíme,
si jen nalháváme,
že to šanci má.
Nechceš řvát?

Běž do kostela.
Žena zesnula!
Zvony bijí.
Poslední ze zmijí
zemřela!

I smutek je lež.
Pravda zmizela.
Byla na přítěž.
Lidstvo zmrzela.
Polib je než
v prach se promění.
Autor Krizvi, 14.04.2008
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: lennerka, fuu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

drsně a chladně řečená pravda na dosti citlivé téma současnosti
překlad: moc líbí !! :))

02.07.2008 01:52:00 | lennerka

Ironicky smutné...

20.05.2008 21:31:00 | Haydée

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí