Relativní

Relativní

Anotace: ... relativní přání v relativním čase

Dnešní sen mi prozradil,
že potřebuji mnoho sil,
abych unesla, co mě čeká.
Snad pomůže mi Syn člověka.
Snad nevrátí se ten, co ničí,
a uzamyká stými klíči
lásku, jež z bolu duše klíčí.
Můj syn, zaujat jakous hrou,
je pro mě pravou oporou,
byť s námi není jeho táta,
mou duši váží tuny zlata.
Odpouštím, co odpustit se nedá,
jeho dlaň ve své marně hledám.
Rozhodl se, jak mu srdce káže,
být s námi zjevně nedokáže.
Snad někdy se k nám vrátí,
až iluzi svou ztratí,
teď stůjte při nás - svatí.
Autor Inge, 14.04.2008
Přečteno 247x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Borecká, maena, fialová, vodnař, bobi bobie, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Inko, ono bude zase dobře, uvidíš...d:)

15.05.2008 06:03:00 | Iva Borecká

šel k sousedům na trpká jablka
aby poznal,kde roste to nejsladší

24.04.2008 12:30:00 | vodnař

Inko-já přeji tobě hodně síly,
ať lepší dny máš v tomto žití,
ať tvá duše zraněná,
je zas šťastná - veselá.

Ahojky Bobi

24.04.2008 07:34:00 | bobi bobie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí