Vlnobití

Vlnobití

Anotace: ...

Něco se chvělo ve Tvé dlani
kolem jen vlny oceánu,
něco se chvělo ve Tvé dlani
snad vítr, který tančí k ránu.

Něco se ve Tvém srdci chvělo,
možná to byla touha žít,
vysvlékla jsi své mladé tělo
,do moře běžela jsi se osvěžit.

Něco se chvělo, snad Tvé nohy,
jež máčely se v příboji,
vytvářely malé kruhy,
kráčelas dál v pokoji.

Něco se chvělo, byla to ta voda
jíž oddala ses nemálo,
z života stala se nuda,
vlna Tě smetla nastálo.
Autor emi-lee, 14.04.2008
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: toužím.jít.dál, Equus przewalski
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné dílko ...

23.04.2008 10:56:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí