Vpíjíš se

Vpíjíš se

Vpíjíš se do mého těla
a ze dvou jedno se stává,
děláš to aniž bys chtěla,
možná tě zas bolí hlava.

Vpíjíš se do mojí duše
a tvá kvůli tomu kvílí,
jenom tak úplně suše,
duši mé už dosly síly.

Vpíjíš se celičká do mně
a sama něžně tu taješ,
jsem však sám v celém domě
a ty si na to jen hraješ!
Autor Obyčejný básník, 14.04.2008
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Indigo, igniss, Rayzz
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..jsme a nejsme sami..

30.05.2008 08:28:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí