Jednorožec GMO

Jednorožec GMO

Anotace: … čára přes rozpočet …

Zlepšoval jsem genom
Jednorožce Pegasem
jasnovidný roh a křídla
zrak jak karlovarská zřídla
Představa se hnala všem
hlavou tehdy jenom

Kdybych však měl předem páru
že příroda tlustou čáru
přes rozpočet udělá mi
/Nečtěte dál jste-li dámy!/
věnoval bych více času
pšeničnému veleklasu
nehonil se za Nobelem
jak na růže s vodním dělem
napříč bájným Parnasem
s kontroverzním ohlasem

Co se strašně málo tuší
je souvztažnost křídla-uši
a tím spíše původ rohu

Snad jen pravdu napsat mohu
Jako vědec říct to musím!
Mějte oči otevřeny!
/Dámám se tím možná zhnusím/
Místo křídel velké uši
po rohu se slehla zem
Kdo chce ať se v čelo buší
Některé to možná vzruší
Jiní možná řeknou Fuj!
/Nečtěte dál jste-li ženy!
Slečny ať si zacpou uši!/
Zrodil se tvor postižený
Osel s dalším ocasem
Cuatroslechos doublechuj
Autor Juan Francesco de Faro, 14.04.2008
Přečteno 258x
Tipy 8
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Romana Šamanka Ladyloba, Danah, Bíša, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chechechechtám se

15.04.2008 15:41:00 | Romana Šamanka Ladyloba

ty zviřku! seš cvok!!! aj roboti píšou OLE... :oD

14.04.2008 15:05:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí