Hory

Hory

Anotace: (psáno 2006) letmá vzpomínka, krátkodobá iluze, nepovedené, našla jsem stará dílka...:-D

V očích mám slzy.
Vzpomněla jsem si
na ten týden,
co jsme byli na horách.
Lyže, běžky, pohoda,
bílý sníh - "no lahoda".
Pak jsme si do Ski-baru sedli,
ty sis dal pivo, já colu.
Když do chaty zpět jsme se vrátili,
hráli jsme karty, povídali si spolu,
taky jsme zpívali, na televizi se dívali.
Škoda, že to jen týden byl,
z toho přátelství něco mohlo vzejít,
snad láska, kdo ví,
mohla jsem tě mít!
Autor B.a.r.b.a.r, 14.04.2008
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: kucky, Bíša, embryo v hlave
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí