Ledová

Ledová

Anotace: Tohle jsem psala už dávno, ještě když jsem to tak cítila...s překladem pomohl přítel..

Ledová
Jak tě mám uchránit před sebou samou?
Každým činem se snažíš zbortit mou obranu

Cítím, jak se s každým tvým dotekem podvoluji
tvým záměrům
Bojím se, že zemřu, když tě opustím
Mé ledové srdce, má ledová láska

Miluji tě, ale bojím se, že má láska není dost
Opravdová
Miluji tě, ale má láska tě zabíjí
Miluji tě,ale může ledové srdce milovat?

Uctívám tě každou prolitou kapkou krve
Každou svou jizvou se snažím vyléčit tvé rány

Radši nevidím, jak ti má láska ubližuje
Mé ledové slzy, má ledová mysl

Miluji tě, ale bojím se, že má láska není dost
opravdová
Miluji tě, ale má láska tě zabíjí
Miluji tě,ale může ledové srdce milovat?

Když se směješ, tvé úsměvy nepatří mě

Můj anděli, proč se tak zoufale snažíš, abych
přežila?
Vím, že nemohu zajistit, abych byla lepší
Ale nechci, abys poznal, jak špatná doopravdy
jsem

Miluji tě, ale bojím se, že má láska není dost
opravdová
Miluji tě, ale má láska tě zabíjí
Miluji tě,ale může ledové srdce milovat?

The Frozen one
How can I save you from myself?
You´re trying to break my defence by every move
I feel like giving up to your purposes by every touch of yours

I fear to die, if I leave you
My frozen heart, my frozen love

I love you, but I fear that my love ain´t true enough
I love you, but my love is killing you
I love you.Can the frozen heart love?

I worship you with every spilled drop of blood
I am trying to cure your hurts by every scar of mine
I rather don´t see, how my love is hurting you
My frozen teras, my frozen mind

I love you, but I fear that my love ain´t true enough
I love you, but my love is killing you
I love you. Can the frozen heart love?

When you laugh, your smiles don´t belong to me
My angel, why are you trying so desperately to make me survive?
I know that i can´t ensure being better
But i don´t want you to know, how bad i really am.

I love you, but i fear that my love ain´t true enough
I love you, but my love is killing you
I love you. Can the frozen heart love?
Autor Neff, 14.04.2008
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: ann-ihilation
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí