Duhová

Duhová

Anotace: ***

Tyčí se nad námi, snad naději vkládá,
snad vážně tuší, že srdce teď strádá.
Po kapkách deště barvami hýří,
smutek a zklamání do srdce míří.

Klenbou svou ochrání naše lidské bytí,
slzy co roníme v barvách zachytí.
Slunce když pohladí kapičky rosy,
pak v její náručí tančeme bosí.

Dvě srdce spojí svou zlatavou nití,
naději schová do hedvábných sítí.
Závojem duhovým ozdobí oblohu,
říká tím "Tobě já vždy ráda pomohu".
Autor estrellita, 14.04.2008
Přečteno 364x
Tipy 25
Poslední tipující: Jabba_Hutt, vodnař, dva, toužím.jít.dál, Martin Šimeček, verunča, Gabrielle Taroka, Monsignore, Belmon, Juan Francesco de Faro, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné :-)

14.04.2008 19:04:00 | ona

No jo,to je duha...
No jo,to je pěkná báseň...
No jo...
:)

14.04.2008 18:10:00 | Alan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí