Mít to štěstí

Mít to štěstí

Být tak větrem,
kradoucí ženám prádlo ze šňůr.
.........................Ty provoněné kousky, které jsou jim nejblíž.
.........................Které je každičký den objímají.

Být tak květinou,
hrdě se nosíc v jejich vlasech.
Zdobit je svou jemnou krásou.

Být tak slzou, kanoucí po jejich tváři.

Být tak sluncem,
Beztrestně je hřát na každém místě jejich možná až sprostě nahého těla.
...........................Vidět všechna jejich tajemství.

Být tak dítětem, které s něhou houpou na svých prsou.
Které tisknou, jako by se bály, že o ně přijdou.

Každý den prožít jako odsouzenec na smrt...
Přečteno 540x
Tipy 23
Poslední tipující: lucajda89, pTk, Já Esther Ruth, Megalo'R, Oťas, jedam, Juan Francesco de Faro, malá a šikovná, NikitaNikaT., spare, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nedívám se! nedívám se!
Teď už to neudělám!
NE!
NE!
NEE!

Ach jo...
ST

03.08.2008 03:21:00 | pTk

tohle je hodně silné. líbí se mi to. je to nabité, plné nejrůznějších obrazů. krása.

02.08.2008 03:27:00 | Já Esther Ruth

Jak vypadá takové až sprostě nahé tělo? Rád se nechám poučit. :o)

18.04.2008 16:30:00 | Juan Francesco de Faro

Celkem lehoučká a jemná básenka, s jistou smyslností ...

15.04.2008 07:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí