Hledám cestu

Hledám cestu

Anotace: motiv: Kráska a zvíře...

Hledám cestu zpět,
jediné nadechnutí,
kdo utrhl ten květ,
odvěké prominutí.

Jsem zvíře noci,
poutník v šeru,
jsem růže po půlnoci,
slavík na břehu.

Zvíře prokleté,
kráska vězněná,
světem divoké,
touha zlomená.

Jsem naděje,
nikoliv osud,
kdy to poměje,
příteli – odsud!

Šrámy jsou krvavé,
kletba dávná,
rty její naběhlé,
princezna rázná.

Zázrak spasení,
pohádka končí,
náznak souznění,
Oni se loučí.
Autor Flow Calipso, 14.04.2008
Přečteno 246x
Tipy 13
Poslední tipující: fuu, Vlk v rouše, Bíša, Petbab, Wyrda, WhiteSkull, Faňule, /cnz/, estrellita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tajemná výpověď o.. tajemství

10.05.2008 11:11:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí