Iluze

Iluze

Anotace: ...

Zkus na chvilku zavřít oči,
zjevit se tam, kam sny tě vedou,
kde kolem tebe svět se točí,
kde můžeš kohokoli vzít s sebou.

Zkus být chvilku šťastná,
bez smutku, bez žalu, bez slzavé tváře,
Nemyslet na zklamání, na bolest, na utrpení.

Zkus na chvilku zavřít oči,
usmát se i s ubrečenou tváří,
vždyť víš,
že i v tvé duši slunko září.

Zkus být chvilku šťastná,
bez smutku a utrpení,
na nic nemyslet.

Zavři na chvilku oči,
a věř, že zase jednou bude líp...
Autor Aangela, 14.04.2008
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: PPetrushka, cevert, qpal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásné...

15.04.2008 17:23:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí