Až jednou nebudeš chtít dál

Až jednou nebudeš chtít dál

Anotace: ...

Dřív než si pro tebe přijde,

chci tě dlouze políbit

a vdechnout ještě málo času navíc

ze svých přesýpacích hodin.

Nemůžu vědět na co teď myslíš

a vidím ti do srdce.

Zavřený v posledním pokoji,

opírám žebřík k nebi tak vysoko.

Poslední krok,

končí na římse pod tebou.

Jsem tak malá.

___________________________

Až jednou nebudeš chtít dál

PŘEDSTAVÍM VÁS

A slibuju, že to nebude bolet.
Autor Koprtinka, 15.04.2008
Přečteno 330x
Tipy 24
Poslední tipující: Kapka, poustevník Jirka, Woski, Iva Borecká, zzlatý, Lady Carmila, Dessinateur, Churry, Vlk v rouše, Taog, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já nevím jak říct svůj pocit z Tvého psaní. Snad jen, skláním se a děkuju.

01.10.2008 21:40:00 | Iva Borecká

slibuješ hodně:-) krásně napsáno:-) st!

26.08.2008 23:16:00 | Lady Carmila

... kéž by to bylo tak snadné ... jsme tak malí ...

17.04.2008 08:49:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí