Dozrávání

Dozrávání

Anotace: Občas něco ani "nedozraje" ...

Bylo to možná včera,
to když jsi malá byla,
však dnes se chápu pera
a ptám se kam ses skryla?

Bojíš se snad lásky mé,
a nebo té prastaré pravdy,
že nežli mi říci to své „ne“,
je těžší milovat doopravdy.

Jak probouzel jsem srdce tvé,
když zpočátku chladné bylo
a často slýchal tvoje „ne“,
hluboko do paměti se mi vrylo.

Najednou je tady ráno,
z dívky jsi náhle ženou
a já slyším tvé ano,
pravdu zcela obnaženou.

Pojď políbit mé mužné tělo,
já vím už proč má cenu žít,
a kdyby se to jen trochu smělo,
za ženu svou chci tě mít!
Autor Obyčejný básník, 20.07.2005
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Puvodne jsem chtela dat 80..jelikoz protoze.. Ale pak proste..no, pak jsem dala 100..bo je to fakt pekny...

10.04.2006 10:37:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí