požehnán byl ten ...

požehnán byl ten ...

Anotace: no jako zdá se mi to jako komixová "básnička" nevim proč ale působí to na mě hrozně komixově..za moc to nestojí ..ale je to nečim divný..

Požhnán byl ten, kdo se nebál žít.

Co nesčetně měl žen, a do dna uměl pít,

Kdo nemusel se ptát a sám rady rozdával,

kdo nepotřeboval lhát, když sám sebe prodával

.
Požehnán byl ten, kdo se nebál žít.

Co žil svůj sen, a nemusel se dřít.

Kdo zhluboka se nadech a dýchal čerstvý vzduch.

Co špatné slovo přeslech byť měl skvělý sluch.
.

Požehnán byl ten, kdo se nebál žít.

Kdo zná jen krásný den, kdo nic do hrobu si nechce vzít

ten jež nebojí se smrti, a co bude dál.

ten co nepoznal zlosti, koho nezajímá škvár

.
ten co jezdí ve ferrari, ten co kopu peněz má

ten co neřeší žádný nesváry, ten co jenom užívá

muž co zná jen přepich, a luxus mu říká pane

co nemá mozek votlačenej vod knih, a sluhu oslovuje Žáne
Autor Jan Střelec, 22.09.2004
Přečteno 517x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí