Déšť

Déšť

Anotace: Vlastně to ani není úplně báseň, avšak lepší zařazení pro to nemám..

Slyšela jsem hudbu..

Hrál ji déšť,
jenž kutálel
se mi po tváři

v potůčcích stékal
někam k nebi
a rozzářil se
v HVĚZDY

(po linkách
do notové osnovy)

a ta tichá symfonie
barvila mou duši
a otvírala bránu pohádkám

(těm, co občas končí šťastně)

a mně se už nechtělo křičet
ba ani plakat

jen zasněně poslouchat
tichou hudbu deště..
Autor seed.misulka, 15.04.2008
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: china white
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí