Potulné černé slzy

Potulné černé slzy

Anotace: a jejich hříchy...

Potulné černé slzy,
jak kola od městských vozů,
po tváři zryté jizvami,
dolů k zemi se vlečou,
snaží se utěšit sbor andělů,
na nebesích, kde hvězdy jsou blíž..

jizvy, boule, vředy, krev,
andělská bíle, růžový svět,
černé slzy a dvě smutné oči,
zem, zástava, neznám více…

Potulné černé skutky,
ze srdcí, mnoha andělů,
jak hroby na bitevním poli,
do světů stále přibývají,
krev, krev, krev…
mnohý smutek, mnohá zkažená láska,
slzy, a mnoho jich na této zemi…

Pláčete pro tento svět?

Prosím pokračujme společně!!!
Autor Láďa, 15.04.2008
Přečteno 224x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Ctěný pán, Bíša, estrellita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po obsahové stránce velice pěkné, ale ta forma by mohla být o něco lepší. Ale tip samozřejmě dávám :-)

20.04.2008 15:11:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí