Jsi ve mně...

Jsi ve mně...

Anotace: já, tohle...je pro někoho, koho miluji, tak jak nikoho jiného...nevím jestli nejvíc v životě...jen jinak..dovádí mě k sílenství, to, že ztrácím....promiň.

Jsi ve mně, mou součástí, mým já...
jsi ve mně a život se mi zdá..
jsi ve mně, mým zoufalstvím a vším...
jsi ve mně, má radost a můj splín...
jsi ve mně, můj osud a můj dar...
jsi ve mně, má bolest a můj zmar...
jsi ve mně, mé výčitky, mé svědomí...
jsi ve mně, má touha, ztráta vědomí...
jsi ve mně, má minulost, mé trápení...
jsi ve mně, můj osud, v duši znamení...
jsi ve mně, mé přání, moje tajemství...
jsi ve mně, můj přístav, záchvat šílenství...
jsi ve mně, má slabbost, jsi mi vším..
jsi ve mně...jak zabodnutý klín.
Autor lightnight, 15.04.2008
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, akneliam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc ti rozumím, pomoci však neumím...
čas si ví rady, ale to není co přeješ si teď a tady, že?
hlavu vzhůru!

19.08.2008 17:12:00 | akneliam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí