Smrt

Smrt

Anotace: když cítíme, že přichází a jiné nám bere

když vidíš někoho na druhé straně cesty
jako mrtvého na půl cesty
když slysíš hlas který se chvěje
když cítíš, že srdce jeho raněné je

když víš, že jeho krev koluje v tvé
když víš, že čas je jako kat,
však bůh ví proč jiné nám bere
když slza teče po krásné tváři
když víš a vědět budeš že jeho srdce ve tvém září..
Autor Meriel, 15.04.2008
Přečteno 215x
Tipy 3
Poslední tipující: Rbb, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí