Kamenná tvář srdce

Kamenná tvář srdce

Anotace: každý to zná...

Bouřlivá noci probdělá,
tvář dítěte se zarděla.

Tmavé, plavé ohnisko života,
je tam kde je prázdnota.
Známe ho všichni, když nás vede.
Dej mi už pokoj ty děsný vřede!
Jen polehounku a klidně odejdi
a s mojí podstatou se rozejdi
Autor klara07, 15.04.2008
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taková básnička ze života... co dodat, jsou i veselejší, ale tahle je pěkná;-)

15.04.2008 22:02:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí