Láva píchá

Láva píchá

Anotace: v dlani

Pevně jej svírám v dlani,
cítím, jak píchá k slasti,
ten malý šutřík z Itálie,
co přinesl mi Vašek Maupic.

Kamarád při putování
na můj úlet nezapomněl,
líbezný amulet daroval mi,
maličkého čoko-ježka z lávy.

Pokládám Vesuv k dárkům,
ať vulkánů jiskra doutná,
ať vybuchují emoce a city,
dnes a taky do budoucna.
Autor Anny, 21.07.2005
Přečteno 721x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Běžně pěkné je to Tvůj standart.

25.05.2006 21:34:00 | umělec2

Běžně pěkné je to Tvůj standart.

25.05.2006 21:34:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí