odletela víla

odletela víla

Anotace: ...odletela, nenavrátne....

Na hladine jazera
Videla som tieň-
Pegasovho tela,
Keď dotkol sa ho Midas
Svojím prstom...

Na hladine jazera
Stál si ty,
Malý huslista,
Čo hral pieseň
Bláznivej milenky,
Opustenej,
V tieni stromu
Učupenej
Nočnej víly
S elegantným darom
Tvojej neschopnosti.

„ Neodídeš...“ povedal si.

Odletela
(na zlatých krídlach
Pegasovho tela)

Odniesla si kúsok
Tvojej zbabelosti.

Vrátila by sa,
Stačilo povedať:
„ Neodchádzaj, prosím
Autor adida, 16.04.2008
Přečteno 240x
Tipy 7
Poslední tipující: Franti, Petbab, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi to líbí. S klavírem jsme na tom stejně. Další muzikant :-)

18.04.2008 14:23:00 | Norlein

Moc pěkná.

16.04.2008 19:49:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí