Elfka

Elfka

Anotace: Ahojík!! básnička vypráví o elfce xD no...nevim teda co na to řeknete ale já osobně si myslím, že to není to pravé :-)

Dnes povím vám příběh krásný
o dívce s dlouhými vlasy.
V záři světla na palouku
stála ona - mezi síti pavoučků.
Ve vlasech růže
na zádech křídla
a v srdci pouze jediného muže
toho s temnými vlasy
toho s oči neobyčejné krásy
cítila lásku
neskonale krásný to cit
cítila lásku
bolest srdce - nemůže ji mít
Ona - elfka z lesa jen
on - král říše Irollen
och, jak moc ho milovala
vždy v noci o něm snívávala
neviděl ji
neznal ji
ona ho však chtěla mít
jednou, když se stmívalo
rozhodla se pro kouzlo
zbaví se života svého
smrtelnicí stane se
tak z elfky dívka obyčejná
co zůstane však krásně...stejná
Autor Trinaja, 16.04.2008
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezký a zajímalo by mě, jak to dopadlo..

23.04.2008 21:21:00 | Cerna_tajemna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí