Andělaská láska

Andělaská láska

Anotace: ehm, ehm asi mě chytla elfo-mánie xDD

Byla jednou jedna elfka
co jiná, než ostatní byla
místo uší špičatých
měla křídla bílá
její oči byly světlem
v nekonečné prázdnotě
a prováděli poutníky světem
toužila po lásce
však nebyla jí přána
jednou našla prsten lásky
co dal chlapec malé dívce s plavými vlásky
proplakala noci půl
když cítila se jako v plotě kůl
a pak záře rozjasnila její tváře
toužila po lásce ale nebyla jí souzena
proč?
ona se andělem státi měla
Autor Trinaja, 16.04.2008
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: fuu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

občas zbytečně strojené, nemusí se Ti to rýmovat za každých okolností...:))

19.04.2008 16:49:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí