toulavá

toulavá

Anotace: -

toulavá
často opouští
místa známá.
chtěla by cestovat
po krajích neznámých
chtěla by toho víc a víc.
nechce být někým jiným
a vzory jí nebaví.
nebaví ji být tam,
kde je čekána.
nebaví ji splňovat,
co druzí vysnili si o ní.
má mnoho zájmů zakázaných
má mnoho snů nesplněných.
a přeci celkem štěstí má
však ráda
toulavá..
(to jsem já)
Autor desela, 16.04.2008
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, brooklyn, Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a skákat po střechách kočičích. rád se stavím i na další dílka.

28.04.2008 20:07:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí