chvíle pohody

chvíle pohody

Anotace: No spíš než báseň by to měl bejt takovej kratší text,ale to už je jedno.Je to o tom jak člověk je v takový pohodě že se nad svým osudem povznese a zasměje se mu.Hlavně né se deptat kvůli prkotině.

Hej vole
Uprostřed pole
Jenom tam stát
S vítrem se smát,řvát
Myšlenky nechat plynout
Splynout s vločkou padající
Na zem klesající
Slunce svítící na mou tvář
Silná zář
Dýchá se těžce
V hrudi mí srdce
Lehce se rozbušilo
Naráz v krku zaskočilo
Zaleknout se nenechám
Já si to dám
Jen co se rozpívám
Pak možná rým pojedu
Do vaší hlavy to rozjedu
Budete koukat
Melodii broukat
Do nebe stoupat..budu já
Vsnýst se do vzduchu
V duchu si říkáte cože?
Vidličky a nože
Proč nemožné by to mělo být
Už nechci o tom snít
Chci nahoru jít
Po schůdkách co nevidíte
Jen lehké krůčky uslyšíte v hlavě
Hravě se pak ze zhora na vás podívám
Pravou rukou zamávám
Všem dole vám...
Autor Berilyn, 16.04.2008
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je to dost dobré,líbilo.

16.04.2008 21:00:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí