Setmělo se...

Setmělo se...

Ptala ses mě,
mám-li tě rád,
ptala ses mě,
chtěl jsem se smát.

Hnusíš se mi
od podstaty,
i když máš ty
bílé šaty.

Jsi jen přizrak,
já ti nepodelhnu,
nebudu další,
koho stáhneš ke dnu.

Hezké tváře
a úsměv sladký,
zhořkne až se
vrátím zpátky.

Zpátky na zem,
na vlastní nohy,
už nebudeš psát
lživé slohy.

Spletla jsi se,
teď však bolí
ten nůž v srdci,
tupý, holý.

Na jeden čas
výměna stran,
vrah je soudce
a soudce stíhán.

Nebudeš dál
hrát si s lidmi,
už je konec,
venku přítmí.

Setmělo se,
nebe plné hvězd,
dlouhý tunel,
světlo, do nebe vjezd.
Autor Richard LaFontaine, 16.04.2008
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: mosquito, Dedillope, Solitary Angel, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč se v tom poznávám? :(

16.04.2008 21:49:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí