Sbírka

Sbírka

Anotace: dějou se horší věci, lidi se vraždí, umírají a hlavně jsou fakt svině, odpouštět se dá a za slzy to nestálo mami

Dokázat pochopit těžkostí jest,
Z bolesti nepravdy nastavím pěst,
Prsty svírajíc žalostný bol,
Patvary závistí zrůdně smol,

Střípky sesbíráš v jeden žvást,
Moje šušu mi začínáš krást,
Poslepu hledám pravdivou lest,
Pomluvy do kupy začínáš plést,

Svěřit se… špatností bereš, vím,
Topit se v bolesti stále já neumím,
Za problém bylo to, sůl já v srdci mám,
Já však jinou maminku už nepoznám,

Zdali s bolestí si tak pravdu nes,
Muč mě klidně po mě se vez,
Však odpusť to mé starší já,
Ta za jiných okolností ti nebyla nevěrná,

Zlob se na mě, jež je moje věc,
Kamarádi ukovali mi zlatou klec,
Však žár pálí jenom pírka,
Ve vzpomínkách je má sbírka…však ty víš
Autor Gamy, 16.04.2008
Přečteno 357x
Tipy 1
Poslední tipující: somewhere
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí