POPRAVA

POPRAVA

Anotace: - - -

Sbírka: Směsice všeho

Vzýval jsi ďábla na pomoc
a sešli se tři soudci.
Rozum, svědomí a cit.
Sešli se, aby se poradili.
Ač prosila jsem o milost
že jsem tě chtěla mít,
nakonec mne popravili.

Zabil jsi mě.
Leč, já ještě žiju.
Teď krutě zasažená
kapku po kapce
svou vlastní krev piju.
Autor Silvie, 17.04.2008
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dooobrý! Churry

17.04.2008 10:02:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí