Já??

Já??

Anotace: ja

Přemýšlím...však nenapadá mě nic
Tak polib te si líc
A táhněte pryč
Mé myšlenky nestíhají
Jen samu sebe proklínají
Jak strašná mohu být
Ale řeknu vám jedno...
já s tím umím žít
Autor Berilyn, 17.04.2008
Přečteno 222x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí