Už dost

Už dost

Anotace: Krutý svět, ale dobro nepředělá...

Už dost bylo trápení
smutku a žalu
už dost bylo soužení
pro ten krutý svět
už dost bylo zoufání
pro lásku a city
už dost bylo věznění
vlastní duše v sobě
už dost bylo brečení
pro ty lidi hříšné
už dost bylo běsnění
pro nespravedlnost
už dost bylo mučení
pro své i vlastní chyby
už dost bylo loučení
s největšími sny
už dost bylo myšlení
proč se svět točí
už dost bylo toužení
po tom co je běžné
už dost bylo zkoušení
začít zas a znovu
už dost bylo bělení
mé pošpiněné mysli
už dost bylo kráčení
za nesplnitelným
už dost bylo pálení
mých zelených očí
už dost bylo nenávidění
této chvíle i sebe sama
už dost bylo básnění
o tak moc smutných věcech...
Autor PPetrushka, 17.04.2008
Přečteno 286x
Tipy 8
Poslední tipující: Isquieasuus, čertíček, toužím.jít.dál, /cnz/, Bíša
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky sem si hodněkrát říkala "už dost"... Básička skvěle napsaná..;)

02.04.2009 20:51:00 | Dev_LATea_princess

:-) já vím

12.03.2009 17:18:00 | PPetrushka

Děvčátko moje!Víš kolikrát si člověk v životě řekne "už dost" a pak se vrací a vrací.Moc ti přeji,aby jsi řekla dost všemu,co tě trápí.

10.03.2009 12:42:00 | čertíček

Ano, už dost smutnění a jen úsměv :)

23.04.2008 10:42:00 | toužím.jít.dál

Dost bylo smutku, málo úsměvů. Nejsou ty úsměvy
hezčí? :-)

21.04.2008 22:38:00 | Aangela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí