Alespoň na chvíli staňte se opravdovými !

Alespoň na chvíli staňte se opravdovými !

Anotace: Nejsmutnější jsem, když herec na herce začíná si hrát! Televizní program se přede mnou přestane jako dopis zašifrovaný otvírat. Najednou je my zle a těžko, přestávám se smát. Proč vytvořil jsi tak nízkou a jednoduchou kulturu všude kolem nás?

Tisíce zaprodaných duší
bloudí ulicí dnem i nocí.
Prázdná hesla prázdných reklam,
bezduchý seriál je dnešní program.

Trapné scény a příběhy umělé,
smyšlené osudy, domnělé,
koupili si Vás !
Krvavé peníze - tečou tisíce - nikam !

Jsou špinavé záchody
a jsou špinavé ulice,
lidé hladoví
a děti pláčí.

Je špinavá mysl
a jsou špinavé sny,
duše hladoví
a srdce pláče...

... to vaše !

Tak, prosím Vás, lidi, otevřete oči,
Global Vision,
vždyť kolem vás se vše točí!
Prosím,
alespoň na chvíli
staňte se
opravdovími.

K čertu s televizí,
zábavou konzumní,
nástrojem oblbování,
tak se svět nemění !
Autor Charlie Mero, 17.04.2008
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, saddova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mi se to líbí,hlavně obsahově.

17.04.2008 19:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí