Víš, já doufám...

Víš, já doufám...

Anotace: v zajeti pocitů....

Víš, já doufám, že to nejsi Ty...ta co šlape, bolí a kazí krásný pocity.
Víš, já doufám, že se probudíš...z té noční můry, kterou právě asi, nejspíš sníš.
Víš já doufám, že to nejsem já, ta co bolí, šlape a chová se jak zlá.
Víš já doufám, že se probudím...z té noční můry, kterou denodenně sním.
Víš já doufám, že to nejsme my...však ani jedna není bez viny.
Víš, já jen doufám, že mě zachrání, Tvůj něžný úsměv a ranní svítání...
Autor lightnight, 17.04.2008
Přečteno 318x
Tipy 7
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Kwítko, akneliam, branwen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky doufám ... vždy když zoufám...

19.08.2008 17:09:00 | akneliam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí