Dítě, noc a všeznalec

Dítě, noc a všeznalec

Anotace: možná krásu vnímáme jinak

Podívej,
na nebi svítí perličky.
I ty hloupej,
to září jen hvězdičky.

Ryby rybičky,
co nám plavou nad hlavou.
Zase plácáš,
to bude únavou.

Máš je v očích,
hvězdy, jiskřičky.
Kdepak, ty z nebe
prosvětlují noční uličky.

Zvedni hlavu,
mrkají, mávají.
Ano, ano,
občas také padají.

Tak podívej se,
jenom chviličku.
Už spi
neposedný uzlíčku.

Na čelo hubičku,
zvláštní teplo v srdíčku.
Autor Vini, 17.04.2008
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: /cnz/
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jůů, to je krásný. Takový jemný, něžný, miloučký. Takový...od srdce:-)

09.06.2008 21:08:00 | Luccissek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí