Poslední...

Poslední...

Anotace: zase, zase, zase

Ve svitu západu, v područí kořenů
Hledáš svou svatou zem, svůj příslib krásy
Nacházíš slzy jen - vyvěraj' z pramenů
V záplavě žalostí nedojdeš spásy

Zpocený, špinavý, se slzou na líci
Touláš se arkádou - zplavený býk
A tesknou píseň svou zpíváš jen měsíci
Pod hrozbou trnoví, pod hrozbou dýk

Nechápeš, netušíš, slavík ti zpívá
Poslední písničku přesmutných dní
Jak jen je žalostné v tu tvář se dívat!
Přesto však blažen jest kdo dívat se smí

Smuten a podroben mámení vesmíru
Potácíš kroky své bezhvězdnou tmou
A v černém kabátě ušitém na míru
Máš už jen requiem... a rakev svou.
Autor Bůchví..., 17.04.2008
Přečteno 254x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, Equus przewalski, emi-lee, Erion Fate, Danah, Noc17
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A násilí plodí jen násilí... a posléze bolest. Jen si musíš dávat pozor na draky, tati, slyšíš? Draaakyy...

17.04.2008 20:32:00 | Bůchví...

ale hochu, vždyť ty rýmy jsou tam tak náslině vtlačeny, až to bolí.

17.04.2008 20:31:00 | neurobeat

zase zase zase moc pěkný...

17.04.2008 20:05:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí