V reálnom svete

V reálnom svete

Anotace: pre optimistov, ktori maju vsetko na haku :)

Pridám zelenú a kvapku ružovej
mám zase na chvíľu roboty senzačnej
žltú do rohu, modrú dnes vynechám
smútok si do sveta vplaziť nenechám

V reálnom čiernobielom svete
vytvorím svoj svoj kút reality
kde som človek a vy to viete
kde láska nie je len cit zabitý.

Pes s troma nohami a mačky s krídlami
čerti so svätožiarou a anjeli s vidlami
Pán Boh sa usmieva, všade plno nádeje
slnko svieti a dnes sa nič zlé nedeje.

V reálnom svete čiernobielom
vytváram svoj malý svet
a keď vo vás nastane ten zlom
budete zbláznení z mojich viet

Všetky farby okrem modrej
vytvoria reálny svet
modrej vezmem titul dobrej
znak strádania zničím hneď.
Autor Escheria, 17.04.2008
Přečteno 297x
Tipy 13
Poslední tipující: Vlk v rouše, Aaadina, Equus przewalski, Daisy.., Princezna.Smutněnka, jedam, Danah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

15.09.2010 19:56:00 | Princezna.Smutněnka

Opravdu moc pěkná básenka..moc se mi to líbilo

14.05.2008 17:24:00 | Daisy..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí