Odlidštění

Odlidštění

Anotace: Rychle vepsané do klávesnice se smutky z rána.

Dnes je den smutků
ušitých na míru
Neviditelná špína
za nehty
ze svěcené vody
/všechnu ji rozlít
na desku
klavíru/

Víš,
ještě jednou zastavit
věci
nutící tě stát.
Nemyslet na hříchy
se kterými si
narozená.

Ne
nenuť mě říct ti
z a s t a v s e
Konec nikdy není
tak zábavný
jako začátek.
(pro zdůraznění:
nesmíš se vrátit
nazpátek)

Na kůži nechat
padat tvrdost života
aby se aspoň
jednou zjemnila.
Chovat se jak
děvka v světskym autě
...vlastně ses
ničím neprovinila.

/Možná jen tím,
žes zabila/
Autor Lacosta1, 17.04.2008
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Dedillope, Danah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí